tag:blogger.com,1999:blog-8829035758941900322.post9090174021193462548..comments2023-05-23T11:26:51.795+03:00Comments on Ferahca Lezzetler: KIRMIZI LAHANA TURŞUSUUnknownnoreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-8829035758941900322.post-59589074697195541242014-04-05T15:18:35.087+03:002014-04-05T15:18:35.087+03:00Merhaba hoşgeldiniz,turşuyu yaparken toplamda 2 ye...Merhaba hoşgeldiniz,turşuyu yaparken toplamda 2 yemek kaşığı iri tuz kullanıyoruz..1 yemek kaşığı tuzu kıydığımız lahanayı yumuşatmak için ,1 yemek kaşığı da kavanoza koyduğumuz lahanalara ekliyoruz sirke ve suyunu ekleyip kapağını kapatıyoruz ve hafifçe kavanozu sallıyoruz..tuzu eritmiyoruz sirke ve suyu ekleyince eriyor zaten kolay gelsin ,sevgiler:)ferahcalezzetlerhttps://www.blogger.com/profile/03509232695743921897noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8829035758941900322.post-55745819345162598432014-04-05T15:01:02.842+03:002014-04-05T15:01:02.842+03:00Merhaba. tarifi denemek istiyorum ama tuz miktarin...Merhaba. tarifi denemek istiyorum ama tuz miktarini anlayamadim. 1 yemek kasigi tuz demissiniz. o tuzu ovmak icin mi kullaniyoruz? Kavanoza ne kadar tuz koyacagiz? Eritmeden mi koyacagiz? İlk defa tursu yapacagim da:)laodikehttps://www.blogger.com/profile/12749762782303758659noreply@blogger.com